Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος δυναμικός SUV ρόλος για το Ford Fiesta

Νέος δυναμικός SUV ρόλος για το Ford Fiesta

H «μπλε οβάλ» φίρμα δείχνει να επενδύει στο δυναμισμό για το νέο της αστικών διαστάσεων crossover που θα έχει ως αφετηρία το Fiesta, όπως, άλλωστε, αφήνουν να εννοηθεί οι νέες εικόνες του, ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου.

Φωτογραφίες: Automedia

H «μπλε οβάλ» φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης για το μοντέλο που φιλοδοξεί να αποτελέσει το περιπετειώδες ισοδύναμο του Ford Fiesta, στοχεύοντας σε εκείνους που βρίσκουν τη λογική του EcoSport, πολύ «τετράγωνη» για τις προτιμήσεις τους.

Υπό αυτό το σκεπτικό, το νέο SUV μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της Ford, αξιοποιώντας την ίδια αρχιτεκτονική με το Fiesta, δείχνει, παρά το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες, στα νέα του βήματα ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, να επενδύει σε μια πιο δυναμική εμφάνισή που θυμίζει περισσότερο coupe SUV.

Aν και αυτή η επιλογή, , με δεδομένες και τις περιορισμένες του διαστάσεις αναμένεται να έχει επιπτώσεις στις χωροταξικές όσο και μεταφορικές δυνατότητες του νέου, ακόμα ανώνυμου, SUV της Ford, προφανώς οι σχεδιαστές της «μπλε οβάλ» φίρμας θέλουν να δώσουν έμφαση στο δυναμισμό προκειμένου να κάνουν το νέο τους εγχείρημα να ξεχωρίσει σε μια κατηγορία με πολυπληθή και για αυτό, αμείλικτο ανταγωνισμό.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι το νέο crossover μοντέλο θα μοιραστεί την πλειονότητα των χαρακτηριστικών του με το πρόσφατο Ford Fiesta, υιοθετώντας και μια αντίστοιχη γκάμα κινητήρων με προεξάρχοντα τον EcoBoost του 1,0 λίτρου σε πλήθος παραλλαγών από 85 έως 140 ίππους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024