Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πεδίο μάχης» το Σύνταγμα με... άρωμα Χόλιγουντ

«Πεδίο μάχης» το Σύνταγμα με… άρωμα Χόλιγουντ

Το κινηματογραφικό σκηνικό «πολέμου» είχε ως αποτέλεσμα πολλοί περαστικοί και τουρίστες να ανησυχήσουν, καθώς οι κάμερες κατέγραψαν σκηνές «άγριων επεισοδίων» και «αιματηρών συγκρούσεων»

Γυρίσματα και δεύτερη ημέρα πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας για την ταινία «Born to be murdered».

Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη μέρα γυρισμάτων, όπου το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης για λογαριασμό του έργου, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά, τα σημερινά γυρίσματα του «Born to be murdered» πραγματοποιούνται και πάλι τις ώρες 07:00 με 18:00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Λόγω των γυρισμάτων, ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

Το κινηματογραφικό σκηνικό «πολέμου» που έχει στηθεί από το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας είχε ως αποτέλεσμα πολλοί περαστικοί και τουρίστες να ανησυχήσουν, καθώς οι κάμερες κατέγραψαν σκηνές «άγριων επεισοδίων» και «αιματηρών συγκρούσεων».

Οι σκηνές περιλαμβάνουν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες» μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Σύνταγμα.

Η ταυτότητα της ταινίας και το «χαρτί» Ουάσιγκτον

Το σενάριο της ταινίας «Born To Be Murdered» βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν. Πρόκειται για ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο, που έχει σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου», το οποίο κατάφερε να μπει, το 2017, ως υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Πρώτου Ανδρικού Ρόλου και Διασκευασμένου Σεναρίου.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, βοηθός σκηνοθέτης στις ταινίες του Γκουαντανίνο, ο οποίοι ουσιαστικά αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ταινίας «Born To Be Murdered» είναι ο πρωταγωνιστής της, ο ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Σπάικ Λι, «BlacKkKlansman», η οποία κέρδισε το Όσκαρ Σεναρίου στην 91η απονομή των βραβείων .

Επίσης, ο 35χρονος ηθοποιός, με το βαρύ όνομα, που προσέχει ιδιαιτέρως τις επιλογές του, για πολλούς θεωρείται και ο νέος Σίντνεϊ Πουατιέ, σε μία άτυπη κόντρα με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μαχερσάλα Άλι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024