Το πέναλτι – μαρς σε χέρι του Βέλεθ που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος (vid)
«Εξυγίανση» με την υπογραφή του… κορυφαίου Τάσου Σιδηρόπουλου. Στο 47’ ο Βέλεθ έκανε πεντακάθαρα χέρι μετά την προσπάθεια του Κούτρη, αλλά ο νησιώτης ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι, προκαλώντας την οργή των Ερυθρόλευκων.
Το έκανε και πάλι το… θαύμα του ο κορυφαίος στα λάθη, Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Ερυθρόλευκων σε χέρι του Φραν Βέλεθ!
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)