Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε σε ακτή στη Λέσβο ανήκει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, σε γυναίκα και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, όπως και το ακέφαλο σώμα μικρού κοριτσιού που εντοπίστηκε νωρίτερα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι υπήρξε νέο επεισόδιο στο θρίλερ που εξελίσσεται στη Λέσβο με τη θάλασσα να ξεβράζει νεκρά σώματα. Σε βραχώδη περιοχή της ακτής «Άγιος Θεόδωρος», Ἀκρα Κόρακα ν.Λέσβου εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό το βράδυ το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Το πρωί στην ίδια περιοχή οι κάτοικοι είχαν εντοπίσει ακόμη μια σορό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης ότι η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ακέφαλη σορό να ανήκει σε ένα μικρό κορίτσι το οποίο αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούσαν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού το ακέφαλο σώμα που βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη ανήκει σε κοριτσάκι, ηλικίας περίπου 4-6 ετών.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος

«Ανεύρεση σορού κοριτσιού αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Βατερά ν.Λέσβου – Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην περιοχή Άκρα Κόρακα ν.Λέσβου

  • Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός κοριτσιού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Βατερών ν. Λέσβου.

Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 4-6 ετών, ύψους περίπου 0,85m και κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφάλι ενώ έφερε τζιν παντελόνι σκισμένο με χάντρες χρώματος ανοιχτό μπλε και στο δεξί πόδι φορούσε μποτάκι χρώματος μαύρου-μωβ.

Από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης »Βοστάνειο».

  • Μία (01) σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα σε βραχώδη περιοχή της ακτής » Άγιος Θεόδωρος», Άκρα Κόρακα ν.Λέσβου.

Η σορός, αγνώστου ηλικίας, κανονικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,60μ, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε, πουλόβερ χρώματος λαδί, μπουφάν χρώματος χακί, μία κάλτσα χρώματος μπλε και γάντια χρώματος μαύρου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης »Βοστάνειο».

Γράψτε το σχόλιο σας