Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τη λάσπη στον ανεμιστήρα έρχεται η προβοκάτσια

Μετά τη λάσπη στον ανεμιστήρα έρχεται η προβοκάτσια

Η κυβέρνηση ρίχνει λάσπη, στοχοποιεί, συκοφαντεί χωρίς αποδείξεις. Τι δε θα έδινε για μια προβοκάτσια στο χώρο του αθλητισμού

Η χώρα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο και όπως είναι φυσικό όλα τα κόμματα κάνουν «ταμείο». Το τελευταίο «ταμείο» πριν την κάλπη.

Μετράνε κέρδη και ζημιές. Λάθη και αδυναμίες. Και αποφασίζουν πώς θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους μέχρι τις εκλογές.

Το ίδιο κάνει και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Βλέποντας τα αφηγήματά της από την αρχή μέχρι το τέλος να γίνονται ερείπια, από το ψηφοθηρικό «θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο», μέχρι την «εξυγίανση» στον αθλητισμό.

Η κυβέρνηση αποδόμησε πλήρως αυτό που ονομάζαμε παλιά το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς». Το έκανε κουρέλι.

Εξαγρίωσε όσους αριστερούς, ακόμα και κομμουνιστές, πείστηκαν να δώσουν την ψήφο τους και τελικά ένιωσαν προδομένοι, βλέποντας όλες τις υποσχέσεις για σοβαρά ζητήματα να γίνονται κοροϊδία. Και τώρα, απλά τους πετάνε «φραγκοδίφραγκα» για να τους κλείσουν το στόμα λίγο πριν τις εκλογές.

Το ίδιο έγινε και στον αθλητισμό. Η κυβέρνηση της «Αριστεράς», πούλησε το παραμύθι της «εξυγίανσης» στο ποδόσφαιρο. Υποσχέθηκε μηδενική ανοχή στην βία. Ισχυρίστηκε ότι θα αποδώσει «δικαιοσύνη».

Και τελικά; Στην πραγματικότητα δεν διέλυσε κανένα σύστημα, αλλά έφτιαξε ένα δικό της, με στόχο την εύνοια επιχειρηματιών που τη στηρίζουν και έντυσε τους εκβιασμούς με κυβερνητική νομιμότητα.

Οι υπουργοί της με αρμοδιότητα τον αθλητισμό, έθεσαν ένα στόχο: Να τελειώσουν τον Ολυμπιακό. Με κάθε τρόπο.

Η λάσπη που ρίχνουν

Η λάσπη είναι ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση Τσίπρα. Κάτι που αποδεικνύει και γιατί δεν εκπροσωπούν την Αριστερά.

Αυτή η λάσπη και η συκοφάντηση έγινε το βασικό εργαλείο εναντίον του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιστρατεύτηκαν εφημερίδες, διαδικτυακά ΜΜΕ αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι γνωστό ότι εκεί τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν ρέστα καθημερινά.

Στο παιχνίδι μπήκε ακόμα και το Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου. Ή για να είμαι πιο σαφής δεν μπήκε στο παιχνίδι, γιατί εκεί οργανώθηκε το παιχνίδι.

Το πλέον πρόσφατο δημοσίευμα του Βαξεβάνη και η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ακολούθησε είναι ξεκάθαρες αποδείξεις.

Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανέλαβε να ανακαλύψει και τους «εχθρούς», με μία ανακοίνωση που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της χώρας.

Έφτασε δε χωρίς καμία απόδειξη ή στοιχείο και χωρίς καμία ανάλογη δήλωση των αστυνομικών ή των εισαγγελικών αρχών, να αποδίδει στον Βαγγέλη Μαρινάκη την ευθύνη για την χτεσινοβραδινή διάρρηξη στα γραφεία της εφημερίδας Documento,να  υποστηρίζει ότι υπάλληλοί του παίρνουν τηλέφωνο και απειλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας κι ότι ανήκει στους «Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες».

Φυσικά δεν είπαν ονόματα. Ούτε επίσημα. Ούτε ανεπίσημα.

Δυστυχώς, το Μέγαρο Μαξίμου έχει εξελιχθεί εδώ και καιρό και σε υποβολέα της Δικαιοσύνης, αναλαμβάνοντας να βγάζει συμπεράσματα πριν από τους δικαστές και να τους δείχνει το δρόμο. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο.

Οι δίκες όμως δεν γίνονται ούτε στο ίντερνετ ούτε στο Μαξίμου.

Το επόμενο, επικίνδυνο βήμα

Αυτή η λούμπεν «Αριστερά», των μνημονίων, του… φίλου Τραμπ και των κατασκευασμένων εχθρών, δεν είναι απίθανο να περάσει και στο επόμενο στάδιο για να ολοκληρώσει το έργο της.

Στην προβοκάτσια.

Σε μία περίοδο που η οπαδική βία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, μαζί με την κυβέρνηση της «Αριστεράς», μένουν θεατές, συλλέγουν δημοσιεύματα και τα στέλνουν στον εισαγγελέα, κατηγορώντας για όλα τον Ολυμπιακό, τι εμποδίζει και ένα στημένο επεισόδιο;

Ένα μαχαίρωμα;

Ένας σοβαρά τραυματίας;

Ή ακόμα και ένας νεκρός;

Το σκηνικό είναι εύκολο.  Ένα προφίλ στο facebook, μια μαρτυρία ότι ο δράστης είναι δήθεν «οπαδός» του Ολυμπιακού και έτοιμη η δολοφονική επίθεση, βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

Μάλλον όχι. Δείτε τι έγινε στο Παπαστράτειο και πώς εξελίχθηκε η όλη ιστορία, με προσπάθεια να ενοχοποιηθεί, τελικά, για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός.

Μία προβοκάτσια είναι ό,τι χρειάζεται το Μαξίμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης, για να πετάξουν λάσπη και την ευθύνη από πάνω τους για όλα.

Το θέμα είναι να μην επιτρέψει κανείς να συμβεί αυτό…

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024