Για να συνεχίσει το απόλυτο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Υδραϊκό
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Υδραϊκό και η Χίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στα ματς που ξεχωρίζουν από την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.
Το πρωτάθλημα πόλο Ανδρών συνεχίζεται κανονικά σήμερα Σάββατο (9/3) με την 18η αγωνιστική του. Τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το Υδραϊκός – Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να κάνουν το 18/18 στη διοργάνωση αλλά και το Χίος – Απόλλων Σμύρνης, με τους νησιώτες να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Αναλυτικά τα ματς και η βαθμολογία του πρωταθλήματος:
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.