Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαστούκι» από τη «Σέρσεϊ Λάνιστερ» του Game of Thrones για τη φρίκη της Μόριας

«Χαστούκι» από τη «Σέρσεϊ Λάνιστερ» του Game of Thrones για τη φρίκη της Μόριας

Σοκαρισμένη από όλα όσα είδε στην Μόρια, η ηθοποιός Λένα Χίντεϊ, η οποία υποδύεται την σκληρόκαρδη βασίλισσα, Σέρσεϊ Λάνιστερ, στο διάσημο Game of Thrones, μίλησε για τις συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων, οι οποίες είναι «αδιανόητα απάνθρωπες»

Σοκαρισμένη από όλα όσα είδε στην Μόρια, η ηθοποιός Λένα Χίντεϊ, η οποία υποδύεται την σκληρόκαρδη βασίλισσα, Σέρσεϊ Λάνιστερ, στο διάσημο Game of Thrones, μίλησε για τις συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων, οι οποίες είναι «αδιανόητα απάνθρωπες».

Οι δηλώσεις της αγγλίδας ηθοποιού συγκλονίζουν. Τα όλα όσα λέει κάνουν το γύρο του κόσμου, και αποτελούν ένα ακόμα ηχηρό «χαστούκι» για τη χώρα μας διεθνώς.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η ακτιβίστρια Λένα Χίντεϊ εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, λέει πως οι συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων είναι «αδιανόητα απάνθρωπες».

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς έκανε λόγο για κατά πολύ υπεράριθμους πρόσφυγες στο «κέντρο υποδοχής» και για ένα κέντρο υποδοχής ανεπαρκώς εξοπλισμένο για να φροντίσει ανθρώπινα τους ανθρώπους που υποφέρουν καθώς και για κρούσματα κακοποίησης και σεξουαλικής κακοποίησης σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και για τις επιπτώσεις των συνθηκών διαβίωσης στην ψυχική υγεία των «φιλοξενουμένων».

Ανέφερε πάντως ότι στο κέντρο υποδοχής βρήκε ανθρώπους που την ενέπνευσαν ιδιαίτερα.

Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» βρέθηκε στην Μόρια την περασμένη Τρίτη, ως εκπρόσωπος της οργάνωσης IRC («Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης») και ζήτησε από τους φαν της να ενεργοποιηθούν ενισχύοντας την  οργάνωση.

View this post on Instagram

Thankyou for listening 🥰 @theirc @irceurope

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή της δημοφιλούς ηθοποιού στην Ελλάδα για το προσφυγικό, καθώς έχει ήδη δει τον καταυλισμό προσφύγων στο Καρά Τεπέ, το καλοκαίρι του 2016.

Τότε, όπως λέει, δεν της είχε επιτραπεί η είσοδος στη Μόρια και η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί πόσο χειρότερα ήταν τα πράγματα. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, οι δηλώσεις της Χίντι είχαν πάνω από 90.000 προβολές στο Instagram.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή της Χίντι στην Ελλάδα για το προσφυγικό, καθώς έχει ήδη δει τον καταυλισμό προσφύγων στο Καρά Τεπέ, το καλοκαίρι του 2016, παρόλα αυτά στη δήλωση της στο Instagram εμφανίστηκε σοκαρισμένη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024