
Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας – Στις φλόγες τυλίχθηκε Ι.Χ
Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο 43ο χιλιόμετρο.
Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο 43ο χιλιόμετρο.
Αίτια φαίνεται αν είναι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν νωρίτερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία και στο συγκεκριμένο σημείο η κίνηση έχει διακοπεί με εντολή της τροχαίας τόσο από όσο και προς Αθήνα.
Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας
Παράλληλα, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας καθώς σε εξέλιξη βρίσκονταν δύο πορείες, με την κυκλοφορία να μην έχει αποκατασταθεί.
Σύμφωνα με την Τροχαία, έχουν κλείσει οι οδοί Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Βασ. Σοφίας από Χίλτον, ενώ μποτιλιαρισμένοι είναι οι γύρω δρόμοι.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην έξοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα




