Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στον πάγκο της Ανόρθωσης

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιστρέφει στον πάγκο της Ανόρθωσης

Ο Γεωργιανός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, που είχε γράψει ιστορία το 2008-09 με την Ανόρθωση, συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την επόμενη σεζόν

Μόνο οι τελικές ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και επίσημα η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός συναντήθηκε χθες (6/3) το απόγευμα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Πουλλαΐδη, αλλά και με τον νέο πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η συνάντηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον 50χρονο να συμφωνεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου επιθυμούσαν την άμεση πρόσληψή του, όμως ο ίδιος θεώρησε πως ήταν καλύτερο να περιμένει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί των ημερών του Τιμούρ Κετσπάγια η Ανόρθωση έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2008-09).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024