Το βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ποντγκόριτσα
Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στην Ποντγκόριτσα με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για την 12αδα απέναντι στην Μπουντούτσνοστ (8/3, 20:00)
Έναν… τελικό παίζει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 8/3 (20:00) στην Ποντγκόριτσα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ.
Οι Ερυθρόλευκοι μετά τις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα αναζητούν τη νίκη που θα επαναφέρει το τρένο τους στις ράγες «οχτάδας» και την πρόκριση τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ προπόνησε τους 13 παίκτες του στην έδρα που θα γίνει το παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιον θα «κόψει» από την δωδεκάδα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μείνει εκτός παιχνιδιού.
Δείτε το βίντεο από την προπόνηση:
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης
- Γιορτή σήμερα 17 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κίνα: Θα σπάσει τον «χρυσό κανόνα» των διεθνών σχέσεων;- Η συζήτηση πίσω από την επίσημη διπλωματία
- OLAF: «Άλλα κόλπα» με τα προγράμματα κατάρτισης – Η Ε.Ε. ζητά από την Ελλάδα να επιστρέψει 1,6 εκατ. ευρώ

