Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαλέλης: Ο Βερναρδάκης αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται

Μαλέλης: Ο Βερναρδάκης αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται

Την άμεση αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα του γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτη Μαλέλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ ίσως να μην μπει στη Βουλή

Την άμεση αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα του γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτη Μαλέλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ ίσως να μην μπει στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6, ο κ. Βερναρδάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Οταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα».

Απαντώντας στον κ. Βερναρδάκη ο κ. Μαλέλης δήλωσε: «Ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης συνεχίζει να περιφέρει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο την πολιτική παρακμή του»και πρόσθεσε: «Ο κ. Βερναρδάκης καταλαβαίνοντας το τέλος της λαϊκίστικης και νεοδεξιάς πολιτικής που υπηρέτησε, αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται».

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024