Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2019: Τα πρώτα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο

Eurovision 2019: Τα πρώτα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα αναφορικά με τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα αναφορικά με τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Χθες, Τετάρτη, παρουσιάστηκε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής, με την Κατερίνα Ντούσκα να κερδίζει τους Ευρωπαίους με το «Better Love», το οποίο εκτοξεύτηκε αμέσως στην 11η θέση, των προγνωστικών.

Από την άλλη πλευρά, η Κύπρος με την Τάμπα και το «Replay» δείχνει ότι θα κάνει ξανά… υψηλές πτήσεις, αφού μόλις δύο μέρες από την παρουσίαση του τραγουδιού φιγουράρει στην 4η θέση.

Απόλυτο φαβορί βάσει των προγνωστικών είναι η Ρωσία με τις πιθανότητες νίκης της να βρίσκονται στο 19%. Ακολουθεί η Σουηδία με 9% και στη συνέχεια βρίσκονται Ιταλία και Κύπρος με 6% αμφότερες. Όσον αφορά στην Ελλάδα τη συναντάμε στην 11η θέση με 3%.

Τα προγνωστικά αυτά δίνουν μεν έναν παλμό εν όψει του διαγωνισμού, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να… χρίσουν φαβορί. Άλλωστε, είναι πολλές οι χώρες που ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει τα τραγούδια τους, ανάμεσα τους και μεγάλες «δυνάμεις» του διαγωνισμού όπως το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, αλλά και το Ισραήλ.

Επίσης πολλά θα κριθούν από τη σκηνική παρουσία της εκάστοτε συμμετοχής.

Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις των προγνωστικών. Ωστόσο όταν άρχισαν οι πρόβες η τραγουδίστρια έβαλε… κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή και τα προγνωστικά, εκτοξεύοντας την Κύπρο ακόμα και στην πρώτη θέση, κατακτώντας εν τέλει τη 2η.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024