Η Barbie η ωραιότερη, η δημοφιλέστερη και πλέον πολυσυζητημένη κούκλα στον κόσμο, αποκτά τώρα ως γνωστό, τη «μορφή» μιας Ελληνίδας. Η Ελένη Αντωνιάδου, η γοητευτική επιστήμονας (ερευνήτρια) της NASA είναι η νέα Barbie.

Η Mattel (η κατασκευάστρια εταιρεία), θέλοντας να γιορτάσει την 60ή επέτειό της και την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επέλεξε ιστορικά και σύγχρονα γυναικεία πρότυπα από ολόκληρο τον πλανήτη, σε μια προσπάθεια να «εμπνεύσει» τα νέα κορίτσια. Έμπνευση να προχωρήσουν δυναμικά στη ζωή τους και «κυνηγήσουν» το όνειρό τους. Τι καλύτερο παράδειγμα από την Ελένη Αντωνιάδου με μια πορεία στη NASA, η οποία έχει αναγνωριστεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Η λεπτεπίλεπτη Ελένη έχει διακριθεί στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων. Η πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model είναι λοιπόν εδώ. Επιθυμώ να σταθώ σε μια Barbie σε μορφή που φέρνει σε ανδρόγυνο look. Η Barbie λοιπόν έχει αποκτήσει το μαγικό «άγγιγμα» του Καρλ Λάγκερφελντ.

 

 

Η πιο διάσημη και επιδραστική κούκλα όλων των εποχών αποχαιρέτησε τον «Κάιζερ» της μόδας, πριν μερικές ημέρες. Η κούκλα Barbie με την μορφή που «φέρνει» στον Καρλ Λάγκερφελντ, δημιουργήθηκε το 2014 και σχεδιάστηκε βάσει της ομώνυμης συλλογής του designer. Ο Λάγκερφελντ είχε φωτογραφήσει μάλιστα την κούκλα, να στέκεται στο πλάι του, ολόιδια ντυμένη με τον ίδιο. Η Barbie, εξαιρετική μέσα στο μαύρο ανδρικό κοστούμι, με το χαρακτηριστικό λευκό πουκάμισο, το γιλέκο, τη γραβάτα, τις αλυσίδες, τα μαύρα γυαλιά και βέβαια την κλασική τσάντα Chanel με την αλυσίδα. Η νεαρή ντίβα του Hollywood Μάργκοτ Ρόμπι, θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική παραγωγή η οποία αναφέρεται στην Barbie. Οι πιο παλιοί θυμούνται ότι κάποτε υπήρχε (κυκλοφορούσε με επιτυχία στα πολυκαταστήματα της εποχής), κούκλα με τη μορφή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν της έμοιαζε απόλυτα. Πουλούσε όμως. Η Αλίκη ήταν η εθνική star…