Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία : Προχωρά η εισαγγελική έρευνα για τον χαμό του 9χρονου Δημήτρη

Λαμία : Προχωρά η εισαγγελική έρευνα για τον χαμό του 9χρονου Δημήτρη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Εισαγγελίας Λαμίας για τον αδόκητο χαμό του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου, ο οποίος «έσβησε» μόλις μεταφέρθηκε στην Αθήνα μετά από νοσηλεία στο ΓΝ Λαμίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Εισαγγελίας Λαμίας για τον αδόκητο χαμό του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου, ο οποίος «έσβησε» μόλις μεταφέρθηκε στην Αθήνα μετά από νοσηλεία στο ΓΝ Λαμίας.

Ταυτόχρονα, προχωρά και η έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας – στελέχωσης του Νοσοκομείου Λαμίας και ειδικότερα στο κομμάτι των Εφημεριών του Τμήματος Επειγόντων.

Σύμφωνα με την εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση «η λειτουργία των ΤΕΠ θα περάσει από αξονικό τομογράφο», με επικέντρωση στο εάν υπάρχουν έμπειροι γιατροί όλο το 24ωρο στα Επείγοντα.

Ορίζεται πραγματογνώμονας

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας έχει στα χέρια του όλο το υλικό των ιατρικών φακέλων του 9χρονου, τόσο από το νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, όσο και από το νοσοκομείο Λαμίας.

Η απώλεια του 9χρονου Δημήτρη το καλοκαίρι του 2017 συγκλόνισε το πανελλήνιο, ωστόσο οι γονείς του ακόμη περιμένουν να μάθουν γιατί έχασαν τόσο άδικα το παιδί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ειδικός πραγματογνώμονας θα οριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και η έκθεσή του θα είναι βαρύνουσας σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ατύχημα του 9χρονου με το ποδήλατο στην πλατεία του χωριού (Αναβρα Φθιώτιδας), το οποίο αρχικά έδειξε ότι δεν ήταν σοβαρό, μετέτρεψε τη χαρά σε θρήνο και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

«Είναι ντροπή» λέει ο θείος του 9χρονου Δημήτρη

«Περάσαμε 18 μήνες μέσα στην απόλυτη σιωπή περιμένοντας καρτερικά τις κρατικές υπηρεσίες να πράξουν το καθήκον τους. Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη για τον Γολγοθά δίχως τέλος που βιώνουμε με την απώλεια του παιδιού.

»Ακούσαμε μάλιστα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας τον απίστευτο ισχυρισμό ότι δεν πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ διότι δεν ζητήθηκε υπηρεσιακά και ο Δημήτρης είχε μεταφερθεί 4 ώρες πριν καταλήξει σε άλλο νοσοκομείο. Αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων εκτός αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Είναι ντροπή !», είπε στο LamiaReport ο Γιάννης Αργυρός, θείος του 9χρονου Δημήτρη, που «έφυγε» τόσο άδικα.

Πηγή: lamiareport.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024