Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό ΙΧ της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό ΙΧ της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής

Η αυτοαποκαλούμενη Ομάδα για την Ανασυγκρότηση του μεσογειακού αναρχικού τριγώνου ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης σε σταθμευμένο όχημα έξω από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή, στο Κουκάκι.

Οπως σημειώνει η αυτοαποκαλούμενη Ομάδα για την Ανασυγκρότηση του μεσογειακού αναρχικού τριγώνου σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε όχημα της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής «κατά τη διάρκεια επίσκεψης ιταλών μπάτσων στο κτίριό της».

Στο μακροσκελές κείμενό της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «την περασμένη Πέμπτη η ομάδα μας επισκέφθηκε την Ιταλική Αρχαιολογική Υπηρεσία που βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης. Αφού γράψαμε συνθήματα αλληλεγγύης στην μαρμάρινη πρόσοψη του νεοκλασσικού όπου στεγάζεται η υπηρεσία αυτή, πυρπολήσαμε φορτηγό βαν της που ήταν σταθμευμένο απ’ έξω.

»Στο κτίριο της Ιταλικής Αρχαιολογικής Υπηρεσίας όλη την προηγούμενη εβδομάδα [Δευτέρα έως Παρασκευή] έλαβε χώρα σεμινάριο φύλαξης αρχαιολογικών χώρων από την ιταλική Καραμπινιερία στους έλληνες ομολόγους τους».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024