Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα είπαν και τα… ξαναλένε για επέκταση Ατρόμητος και Κάναντι

Τα είπαν και τα… ξαναλένε για επέκταση Ατρόμητος και Κάναντι

Οι Περιστεριώτες έκαναν τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Αυστριακού τεχνικού για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και θα τα ξαναπούν με τον ατζέντη του Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά τις δύο σεζόν που βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Αυστριακό τεχνικό.

Σ’ αυτό το πλαίσιο έγινε και η πρώτη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ομάδα του Περιστερίου να εκφράζει στον ατζέντη του Κάναντι την πρόθεση της να προχωρήσει στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον έμπειρο προπονητή.

Ο μάνατζερ του Κάναντι ήταν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Οι δύο πλευρές τα είπαν για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και είναι δεδομένο πως μέσα στον μήνα θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση.

Ο Κάναντι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και στο Περιστέρι θέλουν να συμφωνήσουν με τον Αυστριακό, ώστε να συνεχίσει την δουλειά του στον Ατρόμητο.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024