Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρει την αξιοπρέπεια της Αριστεράς

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρει την αξιοπρέπεια της Αριστεράς

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού τόνισε ότι υπάρχει «καρναβαλοποίηση του δημοσίου βίου, ο οποίος παράγει νοσηρότητα»

Eπίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, από το Action 24 τονίζοντας οτι «η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ διασύρει την αξιοπρέπειά της».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος παλιότερα στήριξε ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό του επιτίθεται και σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο: «Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι Καμμένος και Τσίπρας εκπροσωπούσαν ποτέ την Αριστερά».

Ο πρώην προεδρος του Συνασπισμού είπε ότι υπάρχει «καρναβαλοποίηση του δημοσίου βίου, ο οποίος παράγει νοσηρότητα. Είναι αδιανότητο να πιστεύουμε ότι το μόρφωμα Τσίπρα – Καμμένου εκπροσώπησε τη σημερινή Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, τόνισε πώς είχε επίσης επισημάνει τους κινδύνους που υπήρχαν από την περίοδο της διαπραγμάτευσης του Γιάννη Βαρουφάκη. «Κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά, την ξέρω. Ξέρω τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι. Τους το επεσήμανα με κάθε τρόπο ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε λάθος», είπε.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για γελοιοκρατία με ευθύνη της εξουσίας ενώ σχολίασε και την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας πως πρέπει να πάψει να είναι πολιτευτής.  Υποστήριξε μάλιστα ότι μετά την αποχώρηση Καμμένου, ο κ. Παυλοπουλος έπρεπε να ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024