Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
ps. post
scriptum

Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα

Η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Η εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθεί η Μέγκαν Μάρκλ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα ενώσει γυναίκες που πρωτοστατούν και αναπτύσσουν ακτιβιστική δράση, οι οποίες θα συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις γυναίκες στη σημερινή εποχή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε συζήτηση μαζί με τη Βρετανίδα μοντέλο, Άντοα Αμπόα και την τραγουδίστρια, Άνι Λένοξ, ιδρύτριες των οργανώσεων για τη ενδυνάμωση των γυναικών, Gurls Talk και The Circle αντίστοιχα.

Η εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθεί η Μέγκαν Μάρκλ, θα ενώσει γυναίκες που πρωτοστατούν και αναπτύσσουν ακτιβιστική δράση, οι οποίες θα συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις γυναίκες στη σημερινή εποχή, ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

https://www.instagram.com/p/Bud9Hi0nMfj/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuelIalBOPp/?utm_source=ig_web_copy_link

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στο King’s College στις 8 Μαρτίου με τη συμμετοχή της Τζούλια Γκίλιαρντ, πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, η οποία ίδρυσε το Παγκόσμιο Ινστιτούτο για Γυναίκες Ηγέτιδες, της Κρίσαν Τζάρετ, ιδρύτριας της οργάνωσης «Let Us Learn» και της Άντζελιν Μιριμίρουα εκτελεστικής διευθύντριας της CAMFED – Εκστρατεία για τη Γυναικεία Εκπαίδευση (οργάνωση που στοχεύει στην εξάλειψη της φτώχειας στην Αφρική μέσω της εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης νεαρών γυναικών).

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η σημασία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και το γεγονός ότι μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια που εξακολουθούν να επηρεάζουν τη χειραφέτηση των γυναικών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην εκπαίδευση και των περιορισμών στην απασχόληση, τις θετικές ευκαιρίες που αναδύονται, όταν οι γυναίκες έχουν ευρύτερη πρόσβαση και ίσες ευκαιρίες, είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο είτε για οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Πριν από δύο εβδομάδες η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μάρκλ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν το Μαρόκο σε ένα ταξίδι που είχε επίκεντρο την ισότητα των φύλων.

Το ζευγάρι ταξίδεψε σε οικοτροφείο που έχει χτίσει στην περιοχή της οροσειράς του Άτλαντα η μη κυβερνητική οργάνωση από το Μαρόκο «Εκπαίδευση για όλους», η οποία διασφαλίζει ότι τα κορίτσια σε φτωχές και αγροτικές περιοχές θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
Cookies