Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτυρία - σοκ 13χρονου θύματος για τον Μάικλ Τζάκσον

Μαρτυρία – σοκ 13χρονου θύματος για τον Μάικλ Τζάκσον

Με φόντο τη θύελλα που προκάλεσε η προβολή του πολύκροτου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό βίντεο με τη μαρτυρία ενός 13χρονου αγοριού, που κατηγόρησε τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση

Με φωνή που τρέμει και εμφανή συναισθηματική φόρτιση, ο 13χρονος Γκάβιν Αρβίζο μιλά για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Μάικλ Τζάκσον, σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Με φόντο τη θύελλα που προκάλεσε η προβολή του πολύκροτου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», η Daily Mail δημοσίευσε ένα σοκαριστικό βίντεο με τη μαρτυρία ενός ανήλικου αγοριού, που κατηγόρησε τον βασιλιά της ποπ ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά το 2003.

Η καταγγελία του νεαρού αγοριού, είχε ως συνέπεια ο ο Μάικλ Τζάκσον να συλληφθεί τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς και να βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες περί ασέλγειας εναντίον ανηλίκου. Η δίκη τότε διήρκεσε 18 μήνες με τον Μαίκλ Τζάκσον να απαλλάσσεται πλήρως των κατηγοριών.

Στο σοκαρισκικό βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, ο 13χρονος τότε Γκάβιν Αρβίζο, μιλά σε αστυνομικούς της Σάντα Μπάρμπαρα και περιγράφει πως ο Μάικλ Τζάκσον του πρότεινε να τον μάθει να αυνανίζεται, ενώ στη συνέχεια ασέλγησε πάνω του, παρά την ρητή του άρνηση. Οι περιγραφές του νεαρού αφορούν δύο διαφορετικά περιστατικά που είχαν συμβεί – σύμφωνα πάντα με το αγόρι – τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

«Ήθελε να μου δείξει πώς να αυνανίζομαι», ακούγεται να λέει ο Γκάβιν. «Όταν είπα όχι, προσφέρθηκε να το κάνει αυτός για μένα», συνεχίζει το αγόρι.

Όταν ο αστυνομικός τον ρωτά αν ο Μάικλ Τζάκσον έκανε τελικά αυτό που είπε, το αγόρι σωπαίνει και δείχνει τρομοκρατημένο, έτοιμο να βάλει τα κλάματα. Σε άλλο σημείο του βίντεο, το αγόρι περιγράφει πώς ο Μάικλ Τζάκσον έβαλε το χέρι μέσα από το παντελόνι του και άρχισε να τον χαϊδεύει. «Του είπα να σταματήσει να το κάνει αλλά αυτός δεν σταμάτησε», λέει ο 13χρονος Γκάβιν Αρβίζο.

Κοινά στοιχεία στα θύματα του Τζάκσον

Η περιγραφή της σεξουαλικής επίθεσης του Γκάβιν Αρβίζο έχει πολλά κοινά με τις μαρτυρίες των δυο ανδρών που αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

O 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ ισχυρίζονται ότι ο Μάικλ Τζάκσον τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά και φιλοξενούνταν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με τους δύο άνδρες, ο τρόπος με τον οποίο ο Τζάκσον ξεκινούσε να ασελγεί στα θύματά του ήταν πάντα ο ίδιος, προτείνοντάς τους να τους δείξει τον τρόπο για να αυτοικανοποιούνται.

Πριν από την πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε με την καταγγελία του Αρβίζο, ένα ακόμη αγόρι είχε καταγγείλει τον βασιλιά της ποπ ότι τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Επρόκειτο για τον επίσης 13χρονο Τζόρνταν Τσάντλερ, του οποίου η καταγγελία δεν έφτασε ποτέ σε δίκη, γιατί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του παιδιού είχε προσπαθήσει να αποσπάσει χρήματα εκβιάζοντας τον Τζάκσον.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση «θάφτηκε», αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόρνταν είχε περιγράψει στην κατάθεσή του με λεπτομέρεια απόκρυφα σημεία του σώματος τραγουδιστή, και γνώριζε για χαρακτηριστικά σημάδια που ο Τζάκσον είχε στο σώμα του και που ο νεαρός δεν θα μπορούσε να είχε δει αν δεν η σχέση του με τον τραγουδιστή δεν είχε προχωρήσει.

Τελικά η υπόθεση του Τσάντλερ δεν έφτασε ποτέ σε δίκη, αφού ο Μάικλ Τζάκσον εξαγόρασε τη σιωπή της οικογένειας του Τζόρνταν Τσάντλερ, με 22 εκατομμύρια δολάρια.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024