
Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ
Η Ενωση κέρδισε εύκολα τον Διομήδη Άργους (32-17) και έπιασε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Διομήδη Αργους, για την 19η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Κιτρινόμαυροι χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 32-17 και έπιασαν στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ.
Η Ενωση περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δει αν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.
Στο σημερινό παιχνίδι, οι παίκτες του Γραμματικού κυριάρχησαν απόλυτα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +10 (20-10), ενώ το τελικό 32-17 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα και τη διαφορά δυναμικότητας. Οι Αλβανός, Μπάγιος και Γιάκομπσεν είχαν από πέντε τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν οι Μπαλάζ και Δομπρής.
Πρόσωπο του παιχνιδιού ήταν ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, ο οποίος επέστρεψε στην δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, που τον κράτησε εκτός για 10 μήνες.
AEK- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 32-17
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-4, 11-6, 14-8, 17-10, 20-10 (ημχ.), 21-11, 23-11, 24-12, 25-13, 29-14, 32-17
ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης 1, Συγγάρης, Μπαλάζ 3, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 5, Μπάγιος 5, Γιάκομπσεν 5, Παπαδιονυσίου 2, Δομπρής 3, Μυλωνάς 2, Νταρσουλάντ, Αργυρού 1, Παλεβίτσιους 2, Βραζάλιτσα 2.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 2, Γιαννόπουλος 1, Παπαντωνόπουλος, Χαραλαμπίδης 1, Ρουσσόπουλος, Αργυρού 1, Τότος, Χαντέλης 2, Χερουβείμ 6, Λαμπρόπουλος 1, Ζλατάνος, Μπότσαρης 2, Τσάτσας.
Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 3/3-3/3
Tα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Bianco Monte Δράμα- ΠΑΟΚ Βεργίνα TV 25-36
Αερωπός MANDYNAMIC- Άρης Νίκαιας 27-20
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΧΑΝΘ 28-18
ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΣΧ Πυλαίας 24-25
Φοίβος Συκεών- Φίλιππος Βέροιας 19-19
ΑΕΚ – Διομήδης 32-17
- Ο Δήμος Πάρου εφαρμόζει περίοδο διακοπής οχλουσών οικοδομικών εργασιών
- «Φωτιά» οι τιμές για το φετινό πασχαλινό τραπέζι- Έως και 20% αύξηση από πέρσι
- Στο μυαλό του ζωγράφου Δημήτρη Ρόκου: «Άνδρες της διπλανής πόρτας καμαρώνουν αυτάρεσκα με τα όπλα τους»
- Αμπελόκηποι: Τι λέει ο αρχιτέκτονας και CEO ιδιοκτήτης της στάνης στην ταράτσα κτιρίου – Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στο κομβικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- Τουρισμός: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα και δεξιότητες




