Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο : «Ανοικτή υπόθεση ακόμη ο τίτλος στην Premier League»

Μουρίνιο : «Ανοικτή υπόθεση ακόμη ο τίτλος στην Premier League»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η υπόθεση τίτλος παραμένει ανοικτή στην Premier League παρά την προσπέραση που έκανε στη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι

Μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή της Premier League.

Οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες βαθμών της Λίβερπουλ κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Έβερτον, επιστρέφοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από πολύμηνη υπομονή.

Σε αντίθετο ρεύμα βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βλέπει να γκρεμίζεται ότι έχει χτίσει μέσα στη σεζόν, καθώς μέσα σε 6 αγωνιστικές μετράει 4 ισοπαλίες.

Η φόρμα των δυο ομάδων σε συνάρτηση με τη βαθμολογία έχουν πείσει τους περισσότερους πως η Σίτι θα στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια, αλλά όπως υποστηρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο η υπόθεση τίτλος παραμένει ακόμα ανοικτή.

«Η προσωπικότητα του προπονητή είναι πολύ σημαντική. Δεν γνωρίζω καλά τον Γιούργκεν (Κλοπ), όπως γνωρίζω τους άλλους προπονητές, αλλά φαίνεται ότι είναι θετικός και κοντά στους παίκτες. Νομίζω ότι θα τους κάνει να πιστέψουν αυτό που όλοι πιστεύουμε: ότι ο τίτλος είναι ανοιχτός, δεν έχει κλείσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι πρωταθλήτρια. Μερικές φορές πρέπει να είσαι ειλικρινής και να πεις την αλήθεια, να μην πουλάς όνειρα και πρέπει να σκεφτείς τι μπορείς να βελτιώσεις» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, για να ολοκληρώσει:

«Η υπερηφάνεια στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν προσφέρει βαθμούς. Ο καθένας πρέπει να αγωνιστεί γι ‘αυτούς. Επαναλαμβάνω λοιπόν: ο τίτλος είναι ανοιχτός».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024