Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυξάνονται οι μνηστήρες για Γιόβιτς, τον... ζαχαρώνει και η Σίτι

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Γιόβιτς, τον… ζαχαρώνει και η Σίτι

Ο Λούκα Γιόβιτς συνεχίζει να «καλπάζει» στο γερμανικό πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι

Στο… χορό για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, οι «πολίτες» είναι οι τελευταίοι που έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Σέρβου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο 21χρονος βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία είναι πρόθυμη να καταβάλει το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στην Αγγλία.

Οι φετινές επιδόσεις του Γιόβιτς στην Bundesliga έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο, με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους να βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησής του.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Άιντραχτ, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα (15 γκολ σε 22 συμμετοχές) και χάρη στις εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν έχει καταστεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024