Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καμίνης: Τσίπρας και Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές το 2009

Καμίνης: Τσίπρας και Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές το 2009

Ένα προ δεκαετίας περιστατικό ανακάλεσε ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις προληπτικές προσαγωγές που πραγματοποίησε η αστυνομία στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της παρουσίας του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη στην πόλη. «Το 2009 ακριβώς τον Δεκέμβριο στην επέτειο του Γρηγορόπουλου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει μαζικές προληπτικές […]

Ένα προ δεκαετίας περιστατικό ανακάλεσε ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις προληπτικές προσαγωγές που πραγματοποίησε η αστυνομία στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της παρουσίας του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη στην πόλη.

«Το 2009 ακριβώς τον Δεκέμβριο στην επέτειο του Γρηγορόπουλου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει μαζικές προληπτικές προσαγωγές 600 άτομα. Ήρθαν τότε και με βρήκαν ο Κουβέλης με τον Τσίπρα και τους λέω ότι σε τέτοια έκταση προληπτικές προσαγωγές έχουν νομικό πρόβλημα, είναι αφ’ εαυτού παράνομες» είπε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Όσον αφορά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών ο κ. Καμίνης είπε ότι πρόκειται για «συνδυασμό επιχειρησιακής ανικανότητας αλλά και πολιτικής επιλογής να μην αντιμετωπιστεί το θέμα».

Σημείωσε επίσης πως οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του κέντρου των Αθηνών «μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα ΔΙΑΣ που αρχικά αριθμούσε 2.800 αστυνομικούς και σήμερα είναι στους 1150. Οι υπόλοιποι είναι τώρα σε υπηρεσίες φύλαξης επισήμων και σε άλλες υπηρεσίες».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024