Στεφανίδη: «Παρά τις δυσκολίες περίμενα περισσότερα»
Με μήνυμά της στο Instagram, η κορυφαία επικοντίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν
Με ανάρτησή της στο Facebook, η Κατερίνα Στεφανίδη, τόνισε ότι η 4η θέση (4.65 μ.)στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, δεν ήταν αυτή που περίμενε.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό κι αναφέρθηκε στο κλειστό πρωτάθλημα στίβου λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινής σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας».
Δείτε τη δημοσίευση της Στεφανίδη:
- Ξέσπασε γιος θύματος της «Βιολάντα» – «Κάποια στιγμή θα συναντηθούν με τα μάτια των οικογενειών των θυμάτων»
- Καισαριανή: Η καθηλωτική μαρτυρία από τη ματωμένη Πρωτομαγιά «Ήμουν ανεβασμένος στη μάντρα και είδα τα πάντα…»
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή τα εισιτήρια για το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Ν. Δένδιας: Δεν μας αξίζει αυτό το ποσοστό – Σαφείς αιχμές προς Μητσοτάκη
- Peaky Blinders: Ο αλύγιστος Κίλιαν Μέρφι κηρύσσει πόλεμο στον «γιο» του, Μπάρι Κέογκαν
- Δημοσκόπηση: Μια απαισιόδοξη κοινωνία αναζητά διέξοδο σε ένα πολιτικό τοπίο που δεν πρόκειται να παραμείνει ίδιο



