Με ανάρτησή της στο Facebook, η Κατερίνα Στεφανίδη, τόνισε ότι η 4η θέση (4.65 μ.)στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, δεν ήταν αυτή που περίμενε.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό κι αναφέρθηκε στο κλειστό πρωτάθλημα στίβου λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινής σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.