Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χτυποκάρδια» για τον Λουκ Πέρι - Επίσημη ενημέρωση μετά το εγκεφαλικό

«Χτυποκάρδια» για τον Λουκ Πέρι – Επίσημη ενημέρωση μετά το εγκεφαλικό

Συνεχίζονται οι ώρες αγωνίας για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Λουκ Πέρι, που έγινε γνωστός ως «Ντίλαν» στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Πέμπτη

Συνεχίζονται οι ώρες αγωνίας για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Λουκ Πέρι, που έγινε γνωστός ως «Ντίλαν» στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από διεθνή ΜΜΕ, την περασμένη εβδομάδα, ένα ασθενοφόρο έφθασε σπίτι του Λουκ Πέρι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός παρέμεινε στο νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό.  Ο εκπρόσωπός του Λουκ Πέρι προχώρησε τότε, σε μια σύντομη ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες από την κατάσταση του Πέρι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε τεχνητό κώμα, ωστόσο σήμερα ο εκπρόσωπος του διαψεύδει την είδηση για το κώμα.

«O ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή», αναφέρει η ενημέρωση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ηθοποιός θα παραμείνει στο νοσοκομείο, άγνωστο για πόσο ακόμη ενώ ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν έδωσε πληροφορίες για την ακριβή κατάστασή του και το πώς εξελίσσεται η νοσηλεία του. Αρχικά είχε μεταδοθεί πως ο Πέρι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η τελευταία ενημέρωση φαίνεται πως υποβαθμίζει την επικινδυνότητα για την υγεία του.

Ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ σήμερα υποδύεται τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale. Η είδηση για το εγκεφαλικό του, έγινε γνωστή λίγες ώρες αφού το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024