Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην σκηνή των βραβείων Billboard

Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην σκηνή των βραβείων Billboard

Η βραβευμένη με Grammy Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας την 1η Μαΐου

Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει ως παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας την 1η Μαΐου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου θα είναι οικοδέσποινα της τρίωρης τελετής απονομής.

«Διασκέδασα τόσο πολύ που παρουσίασα τα μουσικά βραβεία Billboard πέρσι και επιστρέφω για ακόμη περισσότερα» ανέφερε η Κέλι Κλάρκσον σε δήλωσή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ.
«Ανυπομονώ να γιορτάσω με όλους τους συναρπαστικούς καλλιτέχνες σε μια ακόμη αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική», τόνισε.

Η Κέλι Κλάρκσον έχει βραβευθεί τρεις φορές με Grammy, 11 single της έχουν φθάσει στο top 10 singles και τρία έχουν γίνει No 1 από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, το 2002. Και τα 8 άλμπουμ της έχουν φτάσει στο Top 3 στις ΗΠΑ. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «The Meaning of Life» κυκλοφόρησε το 2017 και έφθασε στο νούμερο 2.

Σημειώνεται τέλος πως η Κέλι Κλάρκσον συνεχίζει προς τον παρόν την περιοδεία της με τίτλο «The Meaning of Life Tour» ενώ είναι επίσης κριτής στο μουσικό τηλεπαιχνίδι The Voice.

https://www.youtube.com/watch?v=SPFuaL6GMEI

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024