Χαρακόπουλος: Σκανδαλώδης ανοχή της κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας και ανομίας
«Η κυβερνητική πολιτική της σκανδαλώδους ανοχής και του στρουθοκαμηλισμού απέναντι στα φαινόμενα βίας και ανομίας έχει, δυστυχώς, συνέπειες» τονίζει σε δήλωση του ο βουλευτής της ΝΔ
«Η κυβερνητική πολιτική της σκανδαλώδους ανοχής και του στρουθοκαμηλισμού απέναντι στα φαινόμενα βίας και ανομίας έχει, δυστυχώς, συνέπειες. Χθές, μέσα σε λίγες ώρες, ζήσαμε αλλεπάλληλα επεισόδια τυφλής βίας από περιθωριακές ομάδες, στα οποία απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα πολλαπλά επεισόδια ανομίας και επιθέσεων του Σαββάτου.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος στη δήλωση του:
-Αρχή έκαναν ομάδες χούλιγκαν που σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις έκαψαν και χτυπούσαν αδιακρίτως, ακόμη και σε αγώνα πόλο κοριτσιών.
– Τη νύχτα, οι γνωστές «συλλογικότητες» επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -εκεί αξιοποιώντας το άσυλο του ΑΠΘ- εκτοξεύοντας μολότοφ και πέτρες. Ο στόχος τους ήταν να προκαλέσουν θύματα μεταξύ των αστυνομικών.
– Την ίδια ώρα ο Ρουβίκωνας επαίρεται διαδικτυακά για τις επιτυχίες του και τη συχνότητα των χτυπημάτων του εναντίον πρεσβειών, εταιρειών και πολιτών, καλώντας ανοιχτά σε στρατολόγηση νέων μελών».
Ο κ. Χαρακόπουλος υπογραμμίζει ότι «η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων. Όσο το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας, τα θλιβερά αυτά φαινόμενα θα αυξάνονται» και καταλήγει σημειώνοντας ότι: «Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα. Κι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία αυτό δεν είναι εφικτό».
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442