Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη: 10,5% πίσω από τον Ταχιάο η Νοτοπούλου

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη: 10,5% πίσω από τον Ταχιάο η Νοτοπούλου

Ο Ν. Ταχιάος χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτητο φαβορί, καθώς η υποψηφιότητα του δείχνει να εδραιώνεται και να αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη δυναμική, ενώ η υποψηφιότητα της Κ. Νοτοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, με ποσοστό που δείχνει να διαμορφώνεται σχεδόν στο μισό του ανθυποψηφίου της, προμηνύει πανωλεθρία για το ΣΥΡΙΖΑ

Δεύτερη και με μεγάλη διαφορά από τον υποψήφιο της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο, εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, την οποία ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της ThessNews, πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 21,3%, δεύτερη και με διαφορά άνω του 10% η Κατερίνα Νοτοπούλου, τρίτος ο Γιώργος Ορφανός με 10,6%, τέταρτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,8% και πέμπτος ο Σπύρος Βούγιας με 9,2%. Ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Ζέρβας καταγράφει ποσοστό 4,5%, ενώ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ 2,9%. Ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%).

Ο Ν. Ταχιάος χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτητο φαβορί, καθώς η υποψηφιότητα του δείχνει να εδραιώνεται και να αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη δυναμική, ενώ η υποψηφιότητα της Κ. Νοτοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, με ποσοστό που δείχνει να διαμορφώνεται σχεδόν στο μισό του ανθυποψηφίου της, προμηνύει πανωλεθρία για το ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024