Δεύτερη και με μεγάλη διαφορά από τον υποψήφιο της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο, εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, την οποία ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της ThessNews, πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 21,3%, δεύτερη και με διαφορά άνω του 10% η Κατερίνα Νοτοπούλου, τρίτος ο Γιώργος Ορφανός με 10,6%, τέταρτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,8% και πέμπτος ο Σπύρος Βούγιας με 9,2%. Ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Ζέρβας καταγράφει ποσοστό 4,5%, ενώ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ 2,9%. Ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%).

Ο Ν. Ταχιάος χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτητο φαβορί, καθώς η υποψηφιότητα του δείχνει να εδραιώνεται και να αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη δυναμική, ενώ η υποψηφιότητα της Κ. Νοτοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, με ποσοστό που δείχνει να διαμορφώνεται σχεδόν στο μισό του ανθυποψηφίου της, προμηνύει πανωλεθρία για το ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr