Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε: «Μου σώσατε τη ζωή, είμαι βαθιά και πάντα ευγνώμων»

Αριάνα Γκράντε: «Μου σώσατε τη ζωή, είμαι βαθιά και πάντα ευγνώμων»

Το 2018 ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος για εκείνη μετά από επτά μήνες σχέσης.

Το 2018 ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος για εκείνη μετά από επτά μήνες σχέσης.

Δύσκολο έτος αποδείχτηκε για την τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε το 2018, μετά το θάνατο του πρώην φίλου της Μακ Μίλερ το Σεπτέμβριο, αλλά και το τέλος του αρραβώνα της με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον.

Όπως εξομολογήθηκε η σταρ στους φαν της στο Instagram βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία διαδικασία «ίασης» των πληγών της. Ωστόσο ετοιμάζεται για την τρίτη περιοδεία της. Η 25χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται συναισθηματικά φορτισμένη με το γεγονός ότι «βγαίνει» ξανά στο δρόμο.

«Θέλω να πω, πόσο ευγνωμοσύνη νιώθω για τη ζωή μου και τους ανθρώπους που έχω, για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, το γέλιο αλλά και τον πόνο» έγραψε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια» είπε. «Δεν ξέρω που θέλω να καταλήξω με αυτή την ανάρτηση αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμον που είμαι ακόμα εδώ» συμπλήρωσε.

Παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της συγγραφής της ανάρτησης που έκανε, έκλαψε πολύ.

«Πριν από λίγους μήνες είχα πει στην ομάδα μου ότι δεν είμαι αρκετά καλά για να αντεπεξέλθω στην περιοδεία, ακόμα και στην δουλειά», πρόσθεσε.

«Οι φίλοι μου, όλοι εσείς και αυτή η μουσική πραγματικά μου σώσατε τη ζωή αλλάζοντας τα πάντα γύρω». «Προσπαθώ ακόμα να ξεπεράσω όλα αυτά που με πλήγωσαν αλλά νιώθω ήδη καλύτερα και πιστεύω ότι θα είναι πανέμορφα. Σας ευχαριστώ για όλα. Είμαι βαθιά και πάντα ευγνώμων».

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η σταρ θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να ηγηθεί της εκδήλωσης Pride που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, δύο χρόνια μετά την επίθεση αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, στην οποία έχασαν της ζωή τους 22 άνθρωποι.

Υπήρξαν παράπονα θαυμαστών του Pride για την τσουχτερή τιμή των εισιτηρίων η οποία υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με την περσινή διοργάνωση.

Άλλοι εξέφρασαν ανησυχία καθώς πιστεύουν ότι η παρουσία της Αριάνα Γκράντε θα έλκυε ανθρώπους οι οποίοι δεν υποστηρίζουν το LGBT κίνημα.

Η Αριάνα Γκράντε μέσω twitter απάντησε πως στις διοργανώσεις Pride πάντα εμφανίζονταν καλλιτέχνες «κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού ή γένους, συμπεριλαμβανομένων και των στρέιτ όπως η Σερ και η Κάιλι Μινόγκ» προσθέτοντας ότι «θέλω να κάνω ένα σόου που θα κάνει τους LGBTQ φίλους μου να αισθανθούν μοναδικοί και ξεχωριστοί. Αυτό θέλω να κάνω μόνο».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024