Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σεισμός 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Περού, σε απόσταση 67 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά της Χουλιάκα, σε μεγάλο εστιακό βάθος 258 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε το σεισμολογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, US Geological Survey.
Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δεν αναμένεται να προκληθεί τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσε το αρμόδιο Κέντρο Παρακολούθησης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!