Δύο προσπάθειες χρειάστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για να προκριθεί στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.
Ο πρωταθλητής μας (από τα φαβορί για το βάθρο στο αγώνισμά του) είχε ένα οριακά άκυρο άλμα στην πρώτη απόπειρα, ωστόσο δεν άφησε να πάει χαμένη η δεύτερη ευκαιρία και με 8,01 μ. – και πάτημα αρκετά πίσω – προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής 3/3. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του στον τελικό, ενώ έδειξε και…ενοχλημένος που δεν προκρίθηκε με την κορυφαία επίδοση.
«Είναι γεγονός πως μου αρέσει να έχω την κορυφαία επίδοση», είπε γελώντας ο Τεντόγλου και συμπλήρωσε: «Ήταν ελάχιστα άκυρο το πρώτο μου άλμα, ωστόσο στη δεύτερη προσπάθεια όλα πήγαν καλά. Είμαι αισιόδοξος για τον τελικό, ήρθα για να κατακτήσω μετάλλιο, μου αρέσει το στάδιο και ο αγωνιστικός χώρος», ο Τεντόγλου αναφέρθηκε και στους αντιπάλους του.
«Θεωρώ πως ο Νίλσον είναι ο πιο επικίνδυνος, ωστόσο και ο Νικφόροοβ έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση είναι τελικός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο καθένας θα μπορέσει να κυνηγήσει το καλύτερο», είπε ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι με το τέλος του αγώνα. Την κορυφαία επίδοση του προκριματικού σημείωσε ο Σρχί Νικιφόροβ (Ουκρανία) με 8,03 μ., ενώ το όριο σημείωσε και ο Τόμπιας Νίλσεν με 7,95 μέτρα.
Δεν πήρε τελικά μέρος στον αγώνα ο νικητής της προηγούμενης διοργάνωσης Ισμιν Σμαλάι (Αλβανία), παρά το γεγονός ότι έκανε κανονικά το ζέσταμα του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.