Παίκτης του Πανιωνίου και με την βούλα είναι ο Ταϊγουέιν ΜακΚί, καθώς οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 33χρονο πόιντ γκαρντ (1,88μ.).
Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει:
«H ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικάνο παίκτη, Tywain McKee, ο οποίος θα ολοκληρώσει τις αλλαγές ξένων παικτών, μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».
Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Αρη και έχει διαφορά τριών βαθμών. Ο ΟΦΗ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’