Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρούτσης: Με εντολή ΣΥΡΙΖΑ η ΕΛΣΤΑΤ κρύβει τα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες

Βρούτσης: Με εντολή ΣΥΡΙΖΑ η ΕΛΣΤΑΤ κρύβει τα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες

Στην καταγγελία ότι με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΛΣΤΑΤ έχει σταματήσει από το 2015 να δίνει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες, προχώρησε ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ καταδικάζει αυτή την πολιτική χυδαιότητα

Στην καταγγελία ότι με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΛΣΤΑΤ έχει σταματήσει από το 2015 να δίνει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες, προχώρησε ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ καταδικάζει αυτή την πολιτική χυδαιότητα.

Παράλληλα, όπως όπως είπε o ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ περί αυτοκτονιών την περίοδο 2010 με 2015 (που έγινε τον Φεβρουάριο του 2018) ήταν αποτέλεσμα έντονων πιέσεων στον Πάνο Καμμένο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν αποτέλεσμα πίεσης, κατόπιν έντονων ερωτήσεων των ΑΝΕΛ του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η ΕΛΣΤΑΤ για πρώτη φορά μπήκε στη διαδικασία να βγάζει στατιστικά. Από το 2015 η ΕΛΣΤΑΤ δεν βγάζει στατιστικά για τις αυτοκτονίες, με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ», είπε συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης.

Όπως επισήμανε μάλιστα ο ίδιος σχετικά, «η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και η ΝΔ δεν θα χτίσει την πολιτική της αντιπαράθεση σε τέτοιες αθλιότητες».

Ο κ. Βρούτσης επανέλαβε την καταγγελία του και σε ανάρτηση που έκανε στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση του κ. Βρούτση έρχεται  σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων στη Βουλή του Υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αναβίωσε τη Συριζαική ρητορική περί αύξησης αυτοκτονιών και ανθρώπων που έτρωγαν από τους κάδους απορριμμάτων κάνοντας αναφορές στα στοιχεία για την περίοδο 2010-2014.

«Καταδικάζω αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο τοποθέτησης στη βουλή με ασύστολα ψέματα», σχολίασε σχετικά ο κ. Βρούτσης, προσθέτοντας ότι «είναι το σκληρό πρόσωπο μιας αυταρχικής και καθεστωτικής αντίληψης της κυβέρνησης και ο ορισμός του λαϊκισμού».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024