Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμερι: Μεγάλο κίνητρο η νίκη επί της Τότεναμ

Έμερι: Μεγάλο κίνητρο η νίκη επί της Τότεναμ

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι πολύ σημαντικό για την Άρσεναλ και δίνει μεγάλο κίνητρο στους κανονιέρηδες

Ο προπονητής της Αρσεναλ, Ουνάι Έμερι πιστεύει πως το να πλησιάσει στον πόντο την τρίτη της βαθμολογίας Τότεναμ, στην μεταξύ τους αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο, θα αποτελέσει μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του.

Οι κανονιέρηδες με ηγέτες τους Οζίλ και Μικιταριάν επικράτησαν εύκολα με 5-1 της Μπορνμουθ, την Τετάρτη, στο Εμιρεϊτς και σε συνδυασμό με την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, πλησίασαν τους «πετεινούς» στους τέσσερις βαθμούς.

«Πρόκειται για μεγάλο κίνητρο» υποστήριξε ο Εμερι και συνέχισε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία όπως κάναμε με τη Μπόρνμουθ. Παραμένουν μπροστά μας στη βαθμολογία και είναι δύσκολο να κερδίσουμε εκεί, αλλά είναι ένα καλό τεστ».

Όσον αφορά στους Οζίλ και Μικιταριάν και το αν θα είναι στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την Τότεναμ μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στο ματς της Τετάρτης είπε: «Θα παρακολουθήσω και πάλι τον αγώνα με την Μπόρνμουθ και μετά τον αγώνα της Τότεναμ. Μετά θα αποφασίσω ποιά ενδεκάδα θα παρατάξω το Σάββατο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024