Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Κάνουν... φτερά τα εισιτήρια με ΑΕΚ - Παράταση ωραρίου

Άρης: Κάνουν… φτερά τα εισιτήρια με ΑΕΚ – Παράταση ωραρίου

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε παράταση του ωραρίου για τη διάθεση των εισιτήριων του αγώνα με την ΑΕΚ (2/3, 19:00, Κλεάνθης Βικελίδης), λόγω της αυξημένης ζήτησης

Οι καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα που έχουν φέρει τον Αρη κοντά στον στόχο της Ευρώπης, έχουν προκαλέσει… συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του. Μετά και την πολύ καλή παρουσία στο ντέρμπι της Τούμπας, οι φίλαθλοι του «Θεού του πολέμου» ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι του Σαββάτου (2/3, 19:00) με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική.

Ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό και η ΠΑΕ «αναγκάστηκε» να παρατείνει το ωράριο διάθεσης την Παρασκευή (1/3).

Σε μια εκτίμηση, το βράδυ του Σαββάτου το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να φιλοξενήσει κοντά στις 20.000 κόσμου προκειμένου να «σπρώξει» τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του σε μια νίκη που θα είναι άκρως πολύτιμη.

Τοσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς, καθώς είναι η πρώτη σε ντέρμπι φέτος και η οποία θα φέρει πολύ κοντά τον Αρη στον στόχο της επιστροφής στο Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης, αύριο, Παρασκευή, η διάθεση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου ντέρμπι θα γίνεται από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 έως τις 20:00.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο, την ημέρα του αγώνα, η διάθεσή τους από την ARIS F.C. Boutique θα ξεκινήσει στις 10:00, ενώ από τις 13:00 θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Επίσης, εισιτήρια διατίθενται και από το ARIS Beer F.C ».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024