Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εσείς ξέρετε το Kimbino;

Εσείς ξέρετε το Kimbino;

Νέες ιδέες, νέος τρόπος σκέψης

Κάθε χρόνο γεννιούνται όλο και περισσότερες ιδέες που δημιουργούν όλο και περισσότερες εταιρείες. Η τεχνολογία συμβάλλει κατά πολύ σε αυτό και τα στατιστικά δείχνουν ότι περίπου 80 νέες εταιρείες δημιουργούνται κάθε λεπτό που περνάει! Καθεμιά από τις εταιρείες αυτές προσπαθεί να προσφέρει κάτι καινοτόμο στην αγορά. Κάποιες φυσικά τα καταφέρνουν κάποιες άλλες πάλι όχι.  Ανάμεσα στις καινοτόμες εταιρείες που είναι άξιες αναφοράς είναι το Kimbino.

Το Kimbino είναι το νέο site που θα λατρέψετε!

To Kimbino είναι μια εταιρεία με σλοβακική καταγωγή που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από νέους ανθρώπους με όραμα για το αύριο. Βασικός τους στόχος ήταν η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου. Μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας ποιος από εμάς δεν το χρειάζεται αυτό! Όσο για τον ιστότοπο του Kimbino, αυτός αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για το χρήστη. Τόσο το εκπληκτικό σύγχρονο design όσο και η μεγάλη ευκολία στην αναζήτηση σε κάνουν απλά να το λατρέψεις.

Το Kimbino είναι ένα site που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο ευρύ κοινό και ειδικά σε όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς κόπο. Νέες μητέρες, συνταξιούχοι και άνθρωποι χαμηλού εισοδήματος αλλά και όσοι έχουν γενικά οικονομικό πνεύμα μπορούν μέσα από τα φυλλάδια στο Kimbino να φτιάξουν τη λίστα του σουπερμάρκετ με όσα χρειάζονται και να εντοπίσουν που βρίσκονται τα προϊόντα με τις πιο συμφέρουσες τιμές. Ο στόχος είναι απλός: να γνωρίζει ο καταναλωτής πού πρέπει να πάει προκειμένου να ενημερωθεί και τα ελέγξει τις καλύτερες τιμές των καταστημάτων. Αυτό το επιτυγχάνει το Kimbino επιλέγοντας και παρουσιάζοντας τις καλύτερες προσφορές κάθε εβδομάδας στα καταστήματα κάθε χώρας.

Εκτός των φυλλαδίων με προσφορές όλων των σουπερμάρκετ όπως Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, στο Kimbino θα βρείτε τα φυλλάδια προσφορών πολλών καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρονικών ειδών, ειδών σπιτιού και κήπου καθώς και  προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Στις σελίδες του η περιήγηση γίνεται διασκέδαση τόσο στα πιο πρόσφατα φυλλάδια προσφορών όσο και στο αρχείο με τα παλαιότερα φυλλάδια κάθε καταστήματος αφού είναι χωρισμένα ανά κατηγορία και εύκολα στην αναζήτηση.

Το Kimbino είναι μοναδικό για πολλούς λόγους και γι’ αυτό έχει γίνει και τόσο αγαπητό στο ευρύ κοινό. Για αρχή κανένα από τα ανταγωνιστικά site δεν είναι πιο ενημερωμένο με τις τρέχουσες προσφορές των σούπερ μάρκετ και των υπόλοιπων καταστημάτων. Προτεραιότητα για το Kimbino αποτελεί τόσο η κορυφαία ποιότητα όσο και η φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Αυτό επιτυγχάνεται με το σύγχρονο σχεδιασμό του ιστότοπου χωρίς καθόλου banners και άλλα παρόμοια ενοχλητικά στοιχεία. Στόχος είναι οι χρήστες να καταφέρουν να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να χρησιμοποιούν έντυπα φυλλάδια προσφορών που επιβαρύνουν τον πλανήτη μας ρυπαίνοντας το περιβάλλον και σκοτώνοντας τα δέντρα.

Είναι πολύ αισιόδοξο να μαθαίνουμε για τέτοια project που παίρνουν πνοή και αναπτύσσονται με μια πιο οικολογική προοπτική καθώς όλοι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο “πράσινα” και λιγότερο υπερκαταναλωτικά. Ας σταματήσουμε πια να χρησιμοποιούμε έντυπα φυλλάδια. Τώρα με το Kimbino δεν τα χρειαζόμαστε. Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε μια λίστα και ας αγοράζουμε μόνο όσα πραγματικά χρειαζόμαστε. Είναι καιρός να σταματήσουμε να σπαταλάμε χρόνο, χρήμα, αγαθά αλλά και δέντρα.

Ας είμαστε υπεύθυνοι, ας ζήσουμε υπεύθυνα.!

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024