Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μήπως θέλετε να κάνετε τον γάμο σας σε αυτό το αρχοντικό;

Μήπως θέλετε να κάνετε τον γάμο σας σε αυτό το αρχοντικό;

Τώρα μπορείτε!

Μια βασική προϋπόθεση κάθε ταξιδιώτη που βρίσκεται στη λίμνη Κόμο είναι μια κρουαζιέρα της λίμνης με βάρκα. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει σε κάποιον να αισθάνεται στιγμιαία λαμπερός σαν σταρ του σινεμά, αλλά επιτρέπει επίσης ένα αδιάσπαστο πλεονέκτημα από το οποίο μπορείτε να δείτε τους απόκρημνους λόφους των Άλπεων που ευθυγραμμίζουν την περίμετρο του Κόμο και τις πολλές ιστορικές βίλες που κηλιδώνουν τις ακτές του. Εάν είστε ιδιαίτερα τυχεροί και ο καπετάνιος σας είναι ιδιαίτερα έμπειρος, θα γνωρίζει ποια κτίρια αξίζουν μια πιο κοντινή ματιά και θα κατευθύνει αρκετά κοντά σε αυτά ώστε το μάτι να μπορεί να περιπλανηθεί ελεύθερα και η φαντασία να μπορεί να τρέξει άγρια.

Ένα τέτοιο αρχοντικό βρίσκεται  στην Riviera della Tremezzina. Με τη νεοκλασική συμμετρία, τα περίτεχνα μαρμάρινα μπαλκόνια, τα μπλε ρολά και τους ιταλικούς κήπους γεμάτους φτέρη, δημιουργούν στιγμιαία σκηνές από περασμένα χρόνια  Μιλανέζικης αριστοκρατίας που έκανε την περιοχή την καλοκαιρινή τους «παιδική χαρά» στις αρχές του 1700 .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Villa Sola Cabiati si apre agli eventi, ti raccontiamo i dettagli su Qualitytravel.eu #picoftheday #villasolacabiati #eventi #locationesclusive #location #qualitytravel #instagram #instatravel #instaphoto #luxury #luxurytravel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Qualitytravel.it (@qualitytravel.it) στις

Το σπίτι είναι γνωστό ως Villa Sola Cabiati, και οι ντόπιοι το ξέρουν ως La Quiete. Είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές βίλες , πρόκειται για ένα σπίτι – στολίδι του 18ου αιώνα, του πλούσιου δούκα Gabrio Serbelloni. Ήταν τα παιδιά του που μεταμόρφωσαν τη La Quiete στο σημερινό του μπαρόκ όνειρο, γεμίζοντας το με μουσεία αξίας ζωγραφιών, τοιχογραφιών, πορσελάνης, ταπισερί και έπιπλα. (Η βίλα φιλοξενεί ακόμη και ένα κρεβάτι που κοιμόταν ο Ναπολέοντας και η σύζυγός του Joséphine de Beauharnais, το οποίο η οικογένεια μετέφερε από το Palazzo Serbelloni του Μιλάνου κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.) Η βίλα έξι υπνοδωματίων παρέμεινε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Σερμπελόνι για εκατοντάδες χρόνια, αλλά δέχτηκε και επισκέπτες που το ενοικίαζαν κάθε καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ti piace il rosa, vero? #VillaSolaCabiati #tremezzo #lagodicomo #pink #art #architecture #view #vsco #whatitalyis #discoveringitaly #work

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuditta (@giuditta_rancati) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Missing those ridiculously lavish Italian decors, somehow the office 🕘🕔doesn’t quite compete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Story (@rachelastory) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Villa Sola Cabiati was one of many romantic ideas that captured my imagination during my last trip to Lake Como. Take a rare glimpse inside the historic mansion in my story on Vogue.com now 👆🏽#linkinbio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pérez (@christinalperez) στις

Πρόσφατα, ένα άλλο εικονικό κτήμα της λίμνης Como, το Grand Hotel Tremezzo, έχει αρχίσει να διαχειρίζεται τη βίλα, καθιστώντας το πάντα τόσο πιο διαθέσιμο και για τους μη ευγενείς. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να επισκεφθούν τη βίλα, ενώ οι τεράστιες συλλογές της βίλας θα είναι διαθέσιμες για προβολή κατόπιν ραντεβού. Αλλά ίσως το πιο συναρπαστικό κομμάτι των ειδήσεων είναι ότι το Grand Tremezzo σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη βίλα ως τοποθεσία για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις που κυμαίνονται «από το οικείο έως το περίτεχνο. . . ρομαντικά δείπνα, γιορτές, θεαματικές δεξιώσεις ή μελαγχολικά απογεύματα, πικνίκ στον ήλιο»

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024