Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη - Ο 19χρονος απειλούσε την κόρη μου με το ροζ βίντεο

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη – Ο 19χρονος απειλούσε την κόρη μου με το ροζ βίντεο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των δύο κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των δύο κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Star, 21χρονος Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο Ροδίτης κατηγορούμενος αντί να παραδοθεί στις αρχές, κάνει βόλτες, βλέπει φίλους του, πηγαίνει γυμναστήριο. Την ίδια ακριβώς ημέρα ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής κατηγορείται ότι βίασε μια 19χρονη κοπέλα.

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο» λέει ο πατέρας της Ελένης.

Οι αρχές, όπως αναφέρει το Star, εντόπισαν DNA Ροδίτη και Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται. Για πρώτη φορά ο πατέρας της αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024