Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαϊντό: Στους δρόμους μέχρι να τελειώσει ο Μαδούρο

Γκουαϊντό: Στους δρόμους μέχρι να τελειώσει ο Μαδούρο

Να διαδηλώνουν μέχρι να παραιτηθεί ο πρόεδρος, Νικολάς Μαδούρο, κάλεσε τους πολίτες της Βενεζουέλας για μια ακόμα φορά ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος, Χουάν Γκουαϊδό

Να διαδηλώνουν μέχρι να παραιτηθεί ο πρόεδρος, Νικολάς Μαδούρο, κάλεσε τους πολίτες της Βενεζουέλας για μια ακόμα φορά ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος, Χουάν Γκουαϊντό.

«Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους μέχρι να πετύχουμε το τέλος του σφετερισμού της εξουσίας» αναφέρει σε ηχητικό μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Γκουαϊδό προσθέτει πως σκοπεύει να συζητήσει πιθανές δράσεις εναντίον του Μαδούρο με τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα ενώ ζήτησε να συνεδριάσει και πάλι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, που βρίσκεται στην Κολομβία από την περασμένη Παρασκευή, είπε επίσης ότι σύντομα θα ανακοινώσει πότε θα επιστρέψει στο Καράκας, ενώ υπενθυμίζεται ότι αργά απόψε αναμένεται να φτάσει στη Βραζιλία, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Οι ΗΠΑ ζητούν ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη Βενεζουέλα

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ ζήτησαν να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη, ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επί ενός σχεδίου ψηφίσματος που θα καλεί στη διοργάνωση «ελεύθερων, δίκαιων και αξιόπιστων» προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα, όπως επίσης και στην ελεύθερη πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτήν τη χώρα, σύμφωνα με διπλωμάτες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το σχέδιο ψηφίσματος, στο οποίο η Ρωσία αναμένεται να ασκήσει βέτο, καταγγέλλει επίσης τις «βιαιοπραγίες και την υπέρμετρη προσφυγή στη βία από τις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας εναντίον ειρηνικών και άοπλων διαδηλωτών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024