Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε πρώτη η Λίβερπουλ με πεντάρα

Παρέμεινε πρώτη η Λίβερπουλ με πεντάρα

Οι κόκκινοι νίκησαν την Γουότφορντ 5-0 με πρωταγωνιστές Μανέ και Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε πολύ εύκολα της Γουότφορντ στο Άνφιλντ με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των κόκκινων ήταν ο Μανέ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης και στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει κι άλλα γκολ. Οι κόκκινοι έκαναν τελικά το 3-0 με γκολ του Ορίγκι στο 65’ ενώ ο Φαν Ντάικ έκανε το 4-0 στο 79’. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 στο 82’.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ και συνάντησε πολλές δυσκολίες αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με πέναλτι ο Αγουέρο στο 59’. Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι πρώτη έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Τότεναμ. Η Άρσεναλ δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα  στην Μπόρνμουθ επικρατώντας με 5-1 ενώ η Σαουθάμπτον νίκησε 2-0 την Φούλαμ.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024