Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε πρώτη η Λίβερπουλ με πεντάρα

Παρέμεινε πρώτη η Λίβερπουλ με πεντάρα

Οι κόκκινοι νίκησαν την Γουότφορντ 5-0 με πρωταγωνιστές Μανέ και Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε πολύ εύκολα της Γουότφορντ στο Άνφιλντ με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των κόκκινων ήταν ο Μανέ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης και στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει κι άλλα γκολ. Οι κόκκινοι έκαναν τελικά το 3-0 με γκολ του Ορίγκι στο 65’ ενώ ο Φαν Ντάικ έκανε το 4-0 στο 79’. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 στο 82’.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ και συνάντησε πολλές δυσκολίες αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με πέναλτι ο Αγουέρο στο 59’. Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι πρώτη έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Τότεναμ. Η Άρσεναλ δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα  στην Μπόρνμουθ επικρατώντας με 5-1 ενώ η Σαουθάμπτον νίκησε 2-0 την Φούλαμ.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024