Χωρίς Φίσερ κόντρα στον Παναθηναϊκό η Γκραν Κανάρια
Ο 24χρονος σέντερ Λιουκ Φίσερ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο
Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Γκραν Κανάρια στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (28/2, 22:00), καθώς ο Λιουκ Φίσερ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
Ο 24χρονος σέντερ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ομάδα στην ανάρτησή της στα social media, τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο.
Ο Φίσερ, ο οποίος έχει διαβατήριο Αρμενίας, σε 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στη φετινή Ευρωλίγκα έχει μέσο όρο 3,6 πόντους και 2 ριμπάουντ. Ο 24χρονος μπορεί να μην παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, θα αγωνιστούν κανονικά οι Ουίλι και Τζέφερσον.
Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα από την ομάδα του Βίκτορ Γκαρσία και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚑 PARTE MÉDICO | Luke Fischer será sometido a una artroscopia en su hombro izquierdo.
Más información ➡ https://t.co/67gYCuowUn pic.twitter.com/RxcEFtyc2b
— Dreamland Gran Canaria (@GranCanariaCB) February 26, 2019
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League (vids)
- Conference League: Ράγιο Βαγεκάνο και Κρίσταλ Πάλας «έκλεισαν» θέση στον τελικό (vids)
- Μάλαγα – ΑΕΚ 65-78: Στον τελικό του BCL η «Ένωση», με σούπερ Μπάρτλεϊ! (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Σάκκαρη: ««Θέλω να επιστρέψω ανάμεσα στις καλύτερες, δεν είμαι χαρούμενη εκεί που βρίσκομαι τώρα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442