Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βικύ Καγιά: Μετάνιωσα που έβαλα τη Μέγκι Ντριο στο GNTM

Βικύ Καγιά: Μετάνιωσα που έβαλα τη Μέγκι Ντριο στο GNTM

Αποκαλύψεις για την εφηβική της ηλικία, για τη μόλυνση στο πρόσωπο που αντιμετώπισε αλλά και το γάμο της έκανε η Βίκυ Καγιά. 

Αποκαλύψεις για την εφηβική της ηλικία, για τη μόλυνση στο πρόσωπο που αντιμετώπισε αλλά και το γάμο της έκανε η Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο σχολείο όταν έλεγαν ότι διατηρεί δεσμό με τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της καριέρας της όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα μόλυνσης που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια.

Η Καγιά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο GNTM, τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τους διαγωνιζόμενους που την απογοήτευσαν.

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν έχει μετανιώσει για κάποια παίκτρια η Καγιά απάντησε ότι μετάνιωσε που έδωσε το «ναι» στην Μέγκι Ντρίο.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/_saDyCqsjW0

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024