Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέλλας : «Πλησιάζουμε στο στόχο, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

Δέλλας : «Πλησιάζουμε στο στόχο, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

Ο προπονητής του Παναιτωλικoύ Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα είναι κοντά στον αρχικό της στόχο, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη

Μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 7η θέση της Super League απέχοντας τρεις πόντους από την πρώτη πεντάδα. Εξ ου και η επισήμανση του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη Τύπου ότι «πλησιάζουμε τον στόχο μας».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος για να πλησιάσουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά μας έλειπε η κίνηση στο χώρο και αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία μας και έδωσε νευρικότητα στην ομάδα σε συνδυασμό με κάποια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας κάνει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με το χώρο. Ξέραμε ότι το 3-5-2 του ΠΑΣ θα μας δυσκολέψει. Είχαμε περισσότερα τρεξίματα στον χώρο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο δεύτερο μέρος. Έτσι τον χρειαζόμαστε συνέχεια για να μας βοηθάει και να μας δίνει ώθηση», είπε αρχικά.

Για τις αλλαγές των Γκούγκα και Πάουλο ανέφερε: «Το πλάνο σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει. Οι αλλαγές που γίνονται είναι για να βοηθήσουν. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Σήμερα και ο Γκούγκα και ο Πάουλο μας έδωσαν ώθηση. Στο πρώτο μέρος όμως δεν κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος. Πλησιάζουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Μια γρήγορη παραμονή και προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες».

Για την απόδοση του Γιαννακόπουλου σημείωσε: «Θέλω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση είναι τέτοια που ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024