Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oι βουλευτές στο... καφενείο

Oι βουλευτές στο… καφενείο

Το νομοσχέδιο στη Βουλή για να ψηφιστεί και περίπου 20 λεπτά αναμένοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής

Ίσως να μην το έχετε προσέξει αλλά στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, τώρα με την κουρελού πλειοψηφία που διαθέτει η κυβέρνηση, παίζουν πολύ οι… καθυστερήσεις. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, όπου επρόκειτο τη Δευτέρα να συζητηθεί ένα νομοσχέδιο του Στέργιου Πιτσιόρλα, οι πάντες βρίσκονταν στη θέση τους, ήτοι ο υπουργός, η πρόεδρος της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, πλην όμως η συνεδρίαση δεν άρχιζε.

Ο λόγος; Δεν ήταν όλοι παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οτι σε περίπτωση ονομαστικής ψηφοφορίας δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο. Ετσι πέρασαν περίπου 20 λεπτά αναμένοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί από αυτούς βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής.

Οπότε ο Γιώργος Αμυράς, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, εξερράγη και είπε στην πρόεδρο: «Αν ήμαστε στην Ιαπωνία, θα ζητούσατε ταπεινά συγγνώμη» εξηγώντας ότι για δύο λεπτά καθυστέρηση σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση στο Τόκιο ζητήθηκε… συγγνώμη.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024