Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακάκης: «Χαρούμενοι για τον βαθμό, αλλά μπορούσαμε τη νίκη»

Τζανακάκης: «Χαρούμενοι για τον βαθμό, αλλά μπορούσαμε τη νίκη»

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ αν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μανώλης Τζανακάκης στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Τούμπας. Ο Έλληνας δεξιός μπακ τόνισε πως αν ο Άρης είχε ανοίξει το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς και ανέλυσε την προετοιμασία που ακολούθησαν οι κίτρινοι για το ντέρμπι.

Για τον αγώνα και το αποτέλεσμα: «Είχαμε δουλέψει ένα πλάνο όλη τη βδομάδα, είχε αναλύσει τον ΠΑΟΚ ο προπονητής και ξέραμε πως παίζει. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε καλό παιχνίδι, αν είχαμε τελειώσει καλύτερα τις φάσεις στο πρώτο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεχτήκαμε γκολ σε μία φάση, δεν μας απείλησε ο ΠΑΟΚ. Είχαμε καλό πλάνο αμυντικά, τον περιορίσαμε αρκετά. Είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό, αλλά μπορούσαμε τη νίκη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη: «Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα με στόχο τα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ να μη συμμετέχουν στο παιχνίδι και το καταφέραμε. Τρέξαμε όλοι πολύ, καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη».

Για το αν χάθηκε η ευκαιρία για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο: «Σίγουρα, είχαμε ευκαιρίες. Αν κάναμε το 0-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, παντού πάει για να πάρει βαθμούς. Ήρθαμε για τη νίκη, πήραμε τον βαθμό κι έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και πάμε κι εκεί για τη νίκη».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είχαμε έναν άλλο προπονητή στην αρχή, με διαφορετική φιλοσοφία. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς αμέσως στα θέλω του νέου προπονητή. Ο κύριος Σάββας δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, κάνουμε καλή προπόνηση όλη την εβδομάδα, εμείς έπρεπε να καταλάβουμε τι θέλει. Μπήκαμε στην Ξάνθη, κάναμε αυτά που ήθελε και πήραμε τη νίκη. Στα άλλα παιχνίδια δεν ήμασταν όπως έπρεπε, στην Ξάνθη μπήκαμε πιο δυνατά και άλλαξαν τα πράγματα. Η ομάδα όταν παίρνει αποτελέσματα χτίζει χαρακτήρα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάχναμε το γκολ και μετά πιστεύαμε ότι θα βάλουμε κι άλλο».

Για το αν πήραν ψυχολογία μετά την ισοπαλία: «Όταν παίρνεις αποτελέσματα σε βοηθάνε αυτά και πας παντού για να κερδίσεις, όπως ήρθαμε και σήμερα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα πράγματα, στόχος είναι η νίκη με την ΑΕΚ και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024