Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καρυπίδης: «Έτσι σας θέλω μέχρι το τέλος»

Καρυπίδης: «Έτσι σας θέλω μέχρι το τέλος»

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη συνεχάρη τον Παντελίδη και τους παίκτες του για την εμφάνιση στην Τούμπα και τους ζήτησε συνεχίσουν με το ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Αρη μοίρασε ο Θόδωρος Καρυπίδης στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην έδρα του Δικεφάλου και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν με το ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Μπράβο σας για την εμφάνιση, αξίζετε τη νίκη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έτσι σας θέλω μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε…», κατέληξε ο Καρυπίδης, ο οποίος στάθηκε δίπλα στην ομάδα στη μεγάλη μάχη που έδωσε στην Τούμπα και απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του.

Το αποψινό αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τον Αρη για δύο λόγους, καθώς οι Κίτρινοι έβαλαν στο σακούλι τους έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την 5άδα και παράλληλα πήραν ψυχολογία ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

inSports

Δεν πάει στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική» (pic)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική, εξήγησε με ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024