Όταν πάει κάτι στραβά δεν αλλάζει από ότι φαίνεται στον Ολυμπιακό. Με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει στα.. πιτς τον Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα του Πειραιά είναι σε ανησυχία και με έναν ακόμα παίκτη.
Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ήταν επιβλητικός απέναντι στο Μαυροβούνιο με την Λετονία αλλά ταυτόχρονα άτυχος.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κατάσταση του. Επιστρέφοντας ο Στρελνιεκς θα περάσει από εξετάσεις για να δουν το πρόβλημα του με το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ να είναι προ των πυλών.





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442