Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Κάνουν ουρές μέσα στο κρύο για το βιβλίο του «Ντάνου»

Απίστευτο: Κάνουν ουρές μέσα στο κρύο για το βιβλίο του «Ντάνου»

Πολλοί ήταν εκείνοι που αψηφώντας το κρύο, σχημάτισαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα...

«Ελπίζω να σας αρέσει» είχε δηλώσει μέσω Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος για το βιβλίο του με τίτλο «Ντάνος». Και το περασμένο Σάββατο πολλοί ήταν εκείνοι που αψηφώντας το κρύο, σχημάτισαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

Στο πρώτο πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιώργου  Αγγελόπουλου, περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του τηλεοπτικού «Ντάνου» που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το παιχνίδι  «Survivor» και παρακολουθούν στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Στο βιβλίο «Ντάνος» ο δημοφιλής τηλεστάρ μιλά επίσης για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον δίνουν και μια πρώτη εικόνα για τις πωλήσεις του βιβλίου το οποίο  θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 28 Φεβρουαρίου.

Φωτό: NDP

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024