Με γκολ του Ραούλ Γκαρθία στα 41 δευτερόλεπτα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Εϊμπάρ με 1-0 και παραμένει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε εντός έδρας της Εϊμπάρ με 1-0, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.
Η ομάδα του Γκαριτάνο πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα με τον Ραούλ Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στα 41 δευτερόλεπτα του αγώνα, τέρμα το οποίο είναι το πιο γρήγορο στο ισπανικό πρωτάθλημα τον 21ο αιώνα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η Μπιλμπάο αμυνόταν υποδειγματικά και με όπλο την εξαιρετική ανασταλτική τους λειτουργία, διατήρησαν το υπέρ τους σκορ, φτάνοντας σε ακόμη μία νίκη.
Έτσι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο που μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια, έφτασε τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Εϊμπάρ παρέμεινε στους 31 βαθμούς και την 11η θέση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.